MKB Terugverdien Idee - minder dan 1 jaar

Leidingisolatie

Voordelig besparen met leidingisolatie

  • 25% Eneco-korting bij aanschaf
  • Gemakkelijk zelf aan te brengen
  • Milieuvriendelijk materiaal

Voorkom onnodig warmteverlies

Heeft u ruimtes die niet verwarmd worden? Denk bijvoorbeeld aan een kelder of kruipruimte. De kans is groot dat hier wel leidingen doorheen lopen, die onnodig warmte afgeven. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door de leidingen aan de buitenkant te isoleren. Zo bespaart u direct op uw energiekosten.

Deze terugverdientijd is gebaseerd op cv-leidingen met een diameter van 22mm en een gasprijs van € 0,60 per m³. Door deze leidingen te isoleren in niet verwarmde ruimten, bespaart u 3 m³ gas per meter per jaar.

Profiteer nu van 25% extra Eneco-korting.

De leidingisolatie is te koop in diverse maten vanaf € 2,65. Bijvoorbeeld Leidingisolatie rond 22 mm dikte 9 mm 2 meter nu voor € 3,83 per 2 meter.

Het isoleren van leidingen is eenvoudig en kunt u in de meeste gevallen zelf doen. De Thermaflex AC-A is al opengesneden en voorzien van twee zelfklevende lagen, van elkaar gescheiden door aftrekbare folie. Het isolatiemateriaal wordt geleverd in twee stukken van 1 meter.

Dit is een innovatief isolatiemateriaal dat de voordelen van polyethyleen en rubber elastomeerschuim combineert: sterk en toch flexibel.